Cursusaanbod

Om je optimaal en op een geleidelijke manier te ontwikkelen biedt onze keepersschool diverse cursussen aan. De opbouw start met de  basiscursus, daarna volgt de gevorderdencursus en uiteindelijk de topklasse! Iedere jeugdkeeper begint in de basiscursus, ongeacht het aantal jaren ervaring als keeper. Daarna is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de gevorderdencursus. Hiervoor dien je eerst het certificaat te behalen van de basiscursus. Of je vervolgens klaar bent om door te stromen wordt bepaald door de leiding van de keepersschool. Dit principe geldt dan ook weer voor de doorstroming van de gevorderdencursus naar de topklasse.

Slechts een beperkte groep zal door kunnen stromen naar deze cursussen. Mag je nog niet door stromen dan is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om jezelf opnieuw in te schrijven in een reeds gevolgde cursus, totdat je wel het gewenste niveau hebt behaald om door te stromen. 

Zeker voor jonge deelnemers is het heel normaal om sommige cursussen een aantal malen te doorlopen, voordat ze het gewenste niveau zullen hebben om door te stromen. Immers, een 7-jarige keeper is natuurlijk nooit zo ver in zijn ontwikkeling als een 17-jarige!Voor deelname aan de cursus selectiekeepers is geen vooropleiding vereist. Ook het niveau waarop het 1e elftal speelt, is geen graadmeter voor toelating tot deze cursus. Deze cursus is bedoeld voor selectiekeepers van de O17, O19 en senioren, die een extra training op hoog niveau wensen! 

Voor alle cursussen is een maximaal aantal deelnemers vastgesteld. Dit doen we om de kwaliteit van de cursus op een hoog niveau te houden.

Bij de cursus inbegrepen is tenminste één training met videoanalyse, die met betreffende keeper besproken zal worden.

Bekijk onderstaand cursusaanbod voor informatie en prijzen!

Fred Rutten

"Specifieke trainingen zijn essentieel voor de ontwikkeling van jonge keepers. Buiten de reguliere trainingen bij je club, is het belangrijk om op een hoger niveau nog eens extra trainingen te krijgen.

Hoe meer je investeert in jezelf met de juiste begeleiding, des te sneller en beter zul je jezelf ontwikkelen. Die juiste begeleiding kan Anton je uitstekend bieden. In de jaren dat ik met hem samenwerkte, heb ik hem leren kennen als een zeer goede vakman met veel ervaring op dit gebied"Fred Rutten